despre noi
Despre noi

Despre noi:
Suntem un grup de profesionişti format din designeri, arhitecţi şi dealeri. Noi avem un obiectiv de bază şi anume acela de a trăi plăcut, comfortabil, ieftin şi, în acelaşi timp de a stabili noile tendinţe în modă. Astfel, ne-am decis să găsim soluţia pentru problema comună şi atât de des întâlnită: cum să organizezi o zonă mică într-un mod ieftin, dar în acelaşi timp calitativ din punct de vedere estetic şi ergonomic. Ceea ce noi toţi avem în comun este certitudinea că spaţiile mici ar putea fi organizate în ambele moduri: elegant şi funcţional în acelaşi timp.

Misiunea noastră:
Acum, când ştim cum se face, am dori să împărtăşim din experienţa noastră cu voi. Dincolo de asta, acest lucru nu este sfârşitul drumului nostru. Noi căutăm în mod constant concepţii noi, mai bune şi mai funcţionale pentru apartamentele şi casele noastre.

Fiecare produs trebuie să treacă testele noastre stricte de rezistenţă. Oferindu-vă dumneavoastră ceva, avem nevoie să fim siguri că nu vă vom dezamăgi şi, de asemenea, că putem satisface aşteptările dumneavoastră.Stilul modern şi original este garantat datorită designerilor noştri atât de respectaţi, aceştia fiind premiaţi la scară largă de-alungul expoziţiilor internaţionale la care au participat. Satisfacţia clienţilor nostri este obiectivul de bază pe care dorim să-l realizăm.

Scopul nostru
Conform politicii noastre, zona de interior este ceva mai mult decât pereţi şi obiecte. Acesta este mediul în care trăim şi spaţiul în care întotdeauna ne dorim să ne întoarcem. Nimic nu ar trebui să fie accidental sau desconsiderat.


Concepție și realizare: ActivData®
Sigla IL VERO